Bir Distopia Olarak: Sineklerin Tanrısı

 

Savaşlarla büyümüş, insanlık tarihinin en kanlı zamanlarına şahitlik etmiş bir yazarın kendi çağından artık yeni bir şeyler beklediğini çok cılız bir seslenişle dinlendirmektedir sanki William Golding. Gelecek artık daha sakin bir şekilde insanların diyalog kurabildikleri, birbirlerine saygı gösterdikleri bir tasarı
içinde kurulmalıdır. Evet umut çok zayıftır, geleceği müphemdir ancak tıpkı Ralph’ın belki de artık daha olgun bir insan olarak gösterdiği örnekliği de es geçemeyiz.

 

Erkam KUŞÇU                                     Mayıs 2015, Sayı:249, Sayfa:76

Savaşlarla büyümüş, insanlık tarihinin en kanlı zamanlarına şahitlik etmiş bir yazarın kendi çağından artık yeni bir şeyler beklediğini çok cılız bir seslenişle dinlendirmektedir sanki William Golding. Gelecek artık daha sakin bir şekilde insanların diyalog kurabildikleri, birbirlerine saygı gösterdikleri bir tasarıiçinde kurulmalıdır. Evet umut çok zayıftır, geleceği müphemdir ancak tıpkı Ralph’ın belki de artık daha olgun bir insan olarak gösterdiği örnekliği de es geçemeyiz.

Yazının Devamı İçin Tıklayınız.


  • Sayı: 382
  • Sayı: 381
  • Sayı: 380
  • Sayı: 379
  • Sayı: 378
  • Sayı: 377
  • Sayı: 376
  • Sayı: 375
  • Sayı: 374
  • Sayı: 373
  • Sayı: 372
  • Sayı: 371